Coctailpalamenu
(suolaisia 2 palaa / hlö)
Kirjolohitartar, piparjuurta ja lipstikkaa
***
Kaurafocacciaa, minttupestoa ja waldemar-juustoa
***
Broilerinmaksamoussea ja mustaherukkaa
***
Naudan paistia, paahdettua valkosipulia ja minisiitaketta (iwalle)
***
Suklaamousse “coctailpala”
***
(luomukahvi/tee +2,50/hlö. Tilattava erikseen)
Alkaen 50,00€/hlö.
Minimitilausmäärä 20 henkeä.
Alkon valikoimasta suosittelemme: (tai vastaavia)
Sasu paikan päällä kertomassa raaka-aineista, valmistusmenetelmistä ja sesongista 150,00€
(huom! Tämä vahvistetaan erikseen saatavuuden mukaan)
Coctailpalamenu “premium”
(suolaisia 2 palaa / hlö)
Savusiikamoussea, marinoitua kirjolohen mätiä
***
Perunaa, hanhea ja herkkutattia
***
Juustopiirasta ja tyrniä
***
Mallasleipää, lohipastramia ja ruskeaa voita
***
Punajuurta, mustaherukkaa ja kirsikkaa
***
Vadelma-lakritsileivos
***
(luomukahvi/tee +2,50/hlö. Tilattava erikseen)
Alkaen 60,00€/hlö.
Minimitilausmäärä 20 henkeä.
Sasu paikan päällä kertomassa raaka-aineista, valmistusmenetelmistä ja sesongista 150,00€
(huom! Tämä vahvistetaan erikseen saatavuuden mukaan)
Sasun kalaisa saunamenu:
Raikas vihersalaatti & paahdettua kurpitsansiemendressing
***
Grillivoi-perunasalaattia
***
Savustettua kuhaterriiniä, marinoitua fenkolia ja kurkkua
***
Loimutettua lohta & cheffin omalla sinapilla maustettua kermaviilikastiketta
***
Walle- mallasleipää ja ruskistettua voita
***
Lettuja, calvadoskermaa ja omenahilloa
(luomukahvi/tee +2,50/hlö)
Alkaen 46,00€/hlö
*pidätämme oikeuden menujen muutoksiin
Pöytiin tarjoiltu menu Marras- joulukuu 2023, Tammikuu 2024
Sasun paahdettua perunakeittoa, karamellisoitua sipulia ja hapatettua kermaa
sekä paahdettua Walle-leipää
–
Kaskinaurista ja savustettua siikaa, valkoviinikastiketta
–
Karitsan paahtopaistia, paahdettua valkosipulia ja tuoreita yrttejä
–
Kaurafinancier kotimaisista omenoista, tyrniä ja kinuskiaAlkaen 85,00€/hlö
BUFFET Tammikuu 2024 sekä Helmikuu 2024
Katajanmarjagraavattua siikaa, omenaa ja tillikermaviiliä
–
Pippuroitua ja revittyä häränrintaa, piparjuurta ja rapeita juureksia
–
Uuniperunaa, itse tehtyä misotahnaa ja kotimaisia sieniä
–
Sasun rosmariinista ruisleipää ja ruskeaa voita
__
Taikinoitua lohta, yrttejä ja maa-artisokkaa, mätikastiketta
tai
Pitkään haudutettua karitsan lapaa, tattikastiketta ja savusellerimurskaa
__
Suklaamoussea, luumu-armanjakkikermaa ja viikunahilloketta
Alkaen 65,00€/hlö
Chef’s Catering Pikkujoulumenut
Pikkujoulumenu 1
Alkuun:
Jouluinen mallasleipä & voita
***
Juuressalaatti, tumma luumuvinaigrette
***
Punajuuri-kirsikkasalaattia, rapeaa pekonia
***
Jääkellarin siikaa, piparjuurihapankermaa
***
Savukalkkunaa ja paahdettua vs majoneesia
Pääruoaksi:
Pitkään haudutettua härän niskaa, lihaliemessä kypsennettyjä perunoita ja tattikastiketta
Jälkiruoaksi:
Mausteinen suklaakakku ja liköörikermaa
(luomukahvi/tee +2,50/hlö)
Alkaen 55,00€/hlö
Sasu paikan päällä kertomassa raaka-aineista, valmistusmenetelmistä ja sesongista 150,00€
(huom! Tämä vahvistetaan erikseen saatavuuden mukaan)
Pikkujoulumenu 2
Jouluinen mallasleipä & voita
***
Kermaviilinen valkosipulisilakka
***
Rakuunagraavattu lohi & sinappikastike
***
Sillikaviaaria cheffin tapaan
Pääruoaksi:
Keitettyä perunaa tillivoissa
Paahdettu porkkana-salaatti, kapris-piparjuurikastiketta
***
Hunajakuorrutettua kalkkunan rintaa ja yrttiset uunijuurekset grillivoissa
jälkiruoaksi:
Jugurttinen vadelmamousse, kurpitsansiemenpraliinia ja vaniljakermaa
(luomukahvi/tee +2,50/hlö)
Alkaen 55,00€
Sasu paikan päällä kertomassa raaka-aineista, valmistusmenetelmistä ja sesongista 150,00€
(huom! Tämä vahvistetaan erikseen saatavuuden mukaan)
Erikoismenut
Asiakkaan toiveiden mukaan menu räätälöinti.
Keskustele kanssamme niin olemme pian sinuun yhteydessä.
"*" näyttää pakolliset kentät