Sasun kausimenu syyskuu-lokakuu (bufFeT)
Alkuun:
Pippuroitua lohta, chef’s sinappikastiketta ja rakuunalla marinoitua perunaa
***
Chef’s paahtopaistia, pikkelsimajoneesia ja baby-pinaatti- lehtikaalisalaattia
***
Grillattua kesäkurpitsaa, tuoreita yrttejä ja paahdettua kurpitsansiemen “pestoa”
Sekä vuohen GR-juustoa
***
Sasun Walle-mallasleipää & ruskistettua voita
Pääruoaksi:
Paijan tilan hunajaglaseerattua porsaan kylkeä, savustettua palsternakkaa ja calvados- omenakastiketta
Jälkiruoaksi:
Sasun porkkanakakkua, ranskankermaa ja tyrniä
***
(luomukahvi/tee 2,50€/hlö. Tilattava erikseen)
Alkaen 55,00€/hlö
Minimitilausmäärä 10 henkeä.
Sasu paikan päällä kertomassa raaka-aineista, valmistusmenetelmistä ja sesongista 150,00€
(huom! Tämä vahvistetaan erikseen saatavuuden mukaan)
Sasun kausimenu syyskuu-lokakuu (pöytiin tarjoiltu)
Miedosti savustettua siikaa, uuden kauden hiillostettua perunaa ja kurkkua, tillikermaviiliä ja piparjuurta
***
Suppilovahverokeittoa, kahvimaitovaahtoa, rapeaa pekonia sekä sasun Walle- mallasleipää
***
Pitkään haudutettua hauhalan hanhen reittä, juuriselleriä, savuvoita ja karamellisoitua kermaa suolattujen puolukoiden kera
***
Liekitetyt omenakrepit, kotimaisia lakkoja ja kanelilla maustettua ranskankermaa
***
(luomukahvi/tee +2,50/hlö. Tilattava erikseen.)
Alkaen 85,00€/hlö
Minimitilausmäärä 10 henkeä.
Menun hintaan sisältyy toimitus, Sasu Laukkonen esittelemässä menun sekä “premium” astiasto laseineen
Huom! Tämän menun saatavuus on rajallinen, joten vahvistamme erikseen sen saatavuuden tilauksen yhteydessä
Coctailpalamenu
(suolaisia 2 palaa / hlö)
Kirjolohitartar, piparjuurta ja lipstikkaa
***
Kaurafocacciaa, minttupestoa ja waldemar-juustoa
***
Broilerinmaksamoussea ja mustaherukkaa
***
Naudan paistia, paahdettua valkosipulia ja minisiitaketta (iwalle)
***
Suklaamousse “coctailpala”
***
(luomukahvi/tee +2,50/hlö. Tilattava erikseen)
Alkaen 50,00€/hlö.
Minimitilausmäärä 20 henkeä.
Alkon valikoimasta suosittelemme: (tai vastaavia)
Sasu paikan päällä kertomassa raaka-aineista, valmistusmenetelmistä ja sesongista 150,00€
(huom! Tämä vahvistetaan erikseen saatavuuden mukaan)
Coctailpalamenu “premium”
(suolaisia 2 palaa / hlö)
Savusiikamoussea, marinoitua kirjolohen mätiä
***
Perunaa, hanhea ja herkkutattia
***
Juustopiirasta ja tyrniä
***
Mallasleipää, lohipastramia ja ruskeaa voita
***
Punajuurta, mustaherukkaa ja kirsikkaa
***
Vadelma-lakritsileivos
***
(luomukahvi/tee +2,50/hlö. Tilattava erikseen)
Alkaen 60,00€/hlö.
Minimitilausmäärä 20 henkeä.
Sasu paikan päällä kertomassa raaka-aineista, valmistusmenetelmistä ja sesongista 150,00€
(huom! Tämä vahvistetaan erikseen saatavuuden mukaan)
Sasun kalaisa saunamenu:
Raikas vihersalaatti & paahdettua kurpitsansiemendressing
***
Grillivoi-perunasalaattia
***
Savustettua kuhaterriiniä, marinoitua fenkolia ja kurkkua
***
Loimutettua lohta & cheffin omalla sinapilla maustettua kermaviilikastiketta
***
Walle- mallasleipää ja ruskistettua voita
***
Lettuja, calvadoskermaa ja omenahilloa
(luomukahvi/tee +2,50/hlö)
Alkaen 46,00€/hlö
*pidätämme oikeuden menujen muutoksiin
Pöytiin tarjoiltu menu Marras- joulukuu 2023, Tammikuu 2024
Sasun paahdettua perunakeittoa, karamellisoitua sipulia ja hapatettua kermaa
sekä paahdettua Walle-leipää
–
Kaskinaurista ja savustettua siikaa, valkoviinikastiketta
–
Karitsan paahtopaistia, paahdettua valkosipulia ja tuoreita yrttejä
–
Kaurafinancier kotimaisista omenoista, tyrniä ja kinuskiaAlkaen 85,00€/hlö
BUFFET Tammikuu 2024 sekä Helmikuu 2024
Katajanmarjagraavattua siikaa, omenaa ja tillikermaviiliä
–
Pippuroitua ja revittyä häränrintaa, piparjuurta ja rapeita juureksia
–
Uuniperunaa, itse tehtyä misotahnaa ja kotimaisia sieniä
–
Sasun rosmariinista ruisleipää ja ruskeaa voita
__
Taikinoitua lohta, yrttejä ja maa-artisokkaa, mätikastiketta
tai
Pitkään haudutettua karitsan lapaa, tattikastiketta ja savusellerimurskaa
__
Suklaamoussea, luumu-armanjakkikermaa ja viikunahilloketta
Alkaen 65,00€/hlö
Chef’s Catering Pikkujoulumenut
Pikkujoulumenu 1
Alkuun:
Jouluinen mallasleipä & voita
***
Juuressalaatti, tumma luumuvinaigrette
***
Punajuuri-kirsikkasalaattia, rapeaa pekonia
***
Jääkellarin siikaa, piparjuurihapankermaa
***
Savukalkkunaa ja paahdettua vs majoneesia
Pääruoaksi:
Pitkään haudutettua härän niskaa, lihaliemessä kypsennettyjä perunoita ja tattikastiketta
Jälkiruoaksi:
Mausteinen suklaakakku ja liköörikermaa
(luomukahvi/tee +2,50/hlö)
Alkaen 55,00€/hlö
Sasu paikan päällä kertomassa raaka-aineista, valmistusmenetelmistä ja sesongista 150,00€
(huom! Tämä vahvistetaan erikseen saatavuuden mukaan)
Pikkujoulumenu 2
Jouluinen mallasleipä & voita
***
Kermaviilinen valkosipulisilakka
***
Rakuunagraavattu lohi & sinappikastike
***
Sillikaviaaria cheffin tapaan
Pääruoaksi:
Keitettyä perunaa tillivoissa
Paahdettu porkkana-salaatti, kapris-piparjuurikastiketta
***
Hunajakuorrutettua kalkkunan rintaa ja yrttiset uunijuurekset grillivoissa
jälkiruoaksi:
Jugurttinen vadelmamousse, kurpitsansiemenpraliinia ja vaniljakermaa
(luomukahvi/tee +2,50/hlö)
Alkaen 55,00€
Sasu paikan päällä kertomassa raaka-aineista, valmistusmenetelmistä ja sesongista 150,00€
(huom! Tämä vahvistetaan erikseen saatavuuden mukaan)
Erikoismenut
Asiakkaan toiveiden mukaan menu räätälöinti.
Keskustele kanssamme niin olemme pian sinuun yhteydessä.
"*" näyttää pakolliset kentät